Автор:
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Редактор:
Лікар ортопед
Оновлено: 07.09.2023

Найбільш поширеним джерелом - біль у м'язах спини праворуч, є м'язове напруження і ваші симптоми можуть бути локалізовані в правій частині спини. Біль у спині справа може бути зумовлена та іншими причинами та мати серйозний характер наслідків від запального процесу до серйозних патологій у хребті або внутрішніх органах. Щоб уникнути ускладнень захворювання слід звернутися в медичний заклад, точний діагноз зможе поставити тільки лікар. Біль віддає праворуч на спину або область попереку - це один із симптомів розвитку захворювання в організмі, причому встановити відразу точний діагноз непросто, тому, що цей симптом виникає при безлічі різних хвороб. Біль в попереку праворуч — скарга, яку досить часто пред'являють пацієнти при зверненні до лікаря. Насправді до того, як буде проведено огляд і обстеження хворого, правильно зібраний анамнез, неможливо сказати, чи є джерелом болю нирки, або інший орган.

Причини болю в спині праворуч

  • Періодичні болі в спині праворуч. Біль в попереку справа у чоловіків тягнучого характеру можуть свідчити про порушення функцій опорно-рухової системи, чиї волокнах нервів в хребетному стовпі, запалень м'язових тканин та появи таких захворювань, як остеохондроз, спондильоз, міжхребцева грижа. Біль в попереку справа у жінок може з'являтися через хвороби інших внутрішніх органів пов'язаних з гінекологічними захворюваннями та віддавати від попереку.
  • Больові відчуття у вигляді прострілів можуть свідчити про патологію в хребті (остеохондроз, міжхребцева грижа) з обмеженням або запалення нервових закінченнях корінців спинного мозку.
  • Болі схватко-образного характеру можуть бути пов'язані з вивихами, розтягненнями переохолодженим м'язових тканин, наявністю остеохондрозу або зміщення міжхребцевих дисків і приводити до радикуліту, люмбаго.

Найчастіше з такими симптомами не звертаються до лікаря і намагаються самостійно купірувати виникає больовий синдром, відвідуючи масажиста, сауну або просто прийнявши горизонтальне положення. Як і чим лікувати біль у спині праворуч кожен вирішує сам і при загостренні радикуліту на ранніх стадіях може допомагати та звичайна зігріває мазь. Однак лікування болю в спині праворуч у чоловіків і у жінок має різну етіологію і вимагає більш ретельного обстеження для встановлення причини виникнення ускладнень. Більш детально вивчити локалізацію та особливість виникають больових симптомів може тільки кваліфікований фахівець. Звичайна клініка часто пропонує не завжди дієве лікування з застосуванням медикаментів усувають больовий синдром, не з'ясовуючи глибоку причину виникнення болю.

Інноваційний підхід з сучасним методом фізичної реабілітації пропонує АКТИВ ЦЕНТР з відновленням функцій організму без медикаментів і хірургії.

Записатися на консультацію

Якщо ви бажаєте записатися на консультацію, потрібно заповнити поля, відправити заявку і ми вам обов'язково зателефонуємо

Основна мета АКТИВ ЦЕНТРУ

Допомогти кожному відвідувачу звільнитися від проблем опорно-рухового апарату за допомогою ефективних ексклюзивних технік і методик фізичної реабілітації. Комплексний підхід планування курсу фізичних вправ з реабілітологом допоможе впоратися з больовими синдромами, відновлять функції опорно-рухової системи, відкоригують поставу. Як лікувати біль у спині праворуч встановлюється після проходження всіх обстежень і діагностування. Біль може віддавати вниз і проявлятися, як біль у попереку справа у жінок і чоловіків (як лікувати біль у сідниці). Кожному клієнту складається індивідуальна програма оздоровлення з урахуванням стану здоров'я та особливостей організму, використовуючи тільки перевірені ультрасучасні методики ефективної терапії та реабілітації. Наприклад: використання кінезотерапії дозволяє з допомогою абсолютно безпечних вправ і медикаментів позбудеться низки захворювань. Заняття на спеціальному пристрої тренажері Євмінова поєднують комплекс лікувальної фізкультури, сприяє зміцненню м'язового корсета і м'якому витягнення хребетного стовпа.

Всі клієнти, що пройшли курс занять значно покращують функції хребта незалежно від вікової групи та складності проблеми, позбавляються від болю. Так само АКТИВ ЦЕНТР розробив унікальний комплекс програм для оздоровлення вагітних жінок, підлітків і дітей.

Актив Центр пропонує лікування хвороб і порушень опорно рухового апарату у Києві у дорослих, дітей та підлітків.

  • Ми застосовуємо найбільш ефективні методики лікування спини в Києві, захворювань опорна рухового апарату консервативними методами.
  • Застосування комплексно кілька методик, дозволяє зняти больовий синдром, зупинити розвиток захворювання, поліпшити самопочуття, скорегувати поставу (виправлення сутулості) і позбавити пацієнта від хвороби без медикаментів, операцій.
  • Команда досвідчених фахівців Актив Центру забезпечить безпечний варіант лікування і полегшення стану.
  • Від діагнозу до лікування Ваше здоров'я для нас пріоритет.
  • Наші клієнти відчувають покращення вже після першого тижня занять з реабілітологом.
  • Ми зможемо допомогти Вам звернути увагу на можливі порушення самопочуття і підказати, з якими захворюваннями вони можуть бути пов'язані, а так же зорієнтуватися по діагнозу і можливих варіантів відновлення та оздоровлення функцій хребта і стопи.
  • Ми добиваємося і головне закріплюємо результат лікування!

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ОНЛАЙН Після отримання заявки адміністратор центру в найкоротші терміни зв'яжеться з Вами для підтвердження запису.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

До теперішнього моменту відгуків про дану послугу не було задано. Ви можете бути першим, заповнити форму