Автор:
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Редактор:
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Оновлено: 26.02.2024

Заняття проходять по індивідуально розроблені програмами за такими методиками оздоровлення: кінезотерапія робота на декомпресійним тренажері, комплекс вправ на профілакторі Євмінова, лікувальна гімнастика, розминка, комплекс вправ профілактика плоскостопості.​​​​​​​Дана методика, запатентована і затверджена МОЗ України. Це унікальний метод лікувальної фізкультури, розділ кінезотерапії для лікування, відновлення і профілактики захворювань хребта в будь-якому віці. Має світову популярність і визнаний як один з ефективних, безпечних і простих методів для лікування спини та лікування захворювань хребта у дітей та дорослих. Комплекс вправ на дошці євмінова запускає механізми самовідновлення структур хребта і дозволяє ефективно лікувати захворювання хребта від ​​​​​​​порушень постави та сколіотичної хвороби, до різних проявів остеохондрозу-грижі дисків, радикуліт, протрузії, та ін.На заняттях використовується дошка для лікування хребта Євмінова, вправи виконуються на профілакторі Євмінова сприяють зміцненню м'язового корсета, дозовано витягають хребет, при цьому запускається природний процес самовідновлення організму. Якщо комплекс вправ на профілакторі Євмінова правильно сформувати та застосовувати, контролювати та правильно виконувати вправи, дотримуватися навантаження, це дасть можливість максимально впливати на хребет і отримати максимальний результат.

Хребет - це основа організму і будь-яка зміна в його стані тягне за собою порушення роботи внутрішніх органів, понад 80% хвороб людини пов'язані зі змінами в хребетному стовпі. Методика Євмінова, ні даремно обрана фахівцями Актив Центр, вона дає гарантовано позитивний результат без операцій та використання медикаментів.​​​​​​​

Переваги методики Євмінова:

  • Швидко та ефективно позбавляє від болю в спині​​​​​​​
  • відновлює функції хребта без медикаментів і операцій
  • єдиний метод впливу на хребет, який дає довготривалий результат
  • не дає болю повернутися
  • м'язове розслаблення
  • статичний і динамічний вплив
  • ефективний тренажер дошка для витягнення хребта
  • звільняються затиснуті нервові закінчення, налагоджується робота центральної нервової системи
  • методика ефективна при головних болях (ВСД)
  • ефективна корекція постави (для дітей і дорослих)
  • коригує фігуру
  • збільшує зростання
  • збільшує силу м'язів підтримують хребет
  • формує витривалість
  • ефективний метод реабілітації в післяопераційному періоді
  • створюється м'язовий корсет всього тіла
  • відбувається анатомічно правильний перерозподіл навантаження на хребет
  • поліпшуються обмінні процеси, що сприяє зниженню ваги
  • відновлюється структура міжхребцевих дисків
  • сповільнюються або зупиняються запальні процеси суглобів
  • нормалізується іннервація внутрішніх органів
  • поліпшується рухливість шиї, плечового пояса, області попереку, тазостегнових суглобів
  • тіло набуває тонус і життєву енергію, підвищується працездатність

Ми можемо писати багато переваг, але ефективність даного методу досягається щоденною роботою, спільно з реабілітологом та лікарем. Комплекс вправ змінюється кожні 10 занять, розтягнення варіюється з силовими вправами та ускладнюються заняття до заняття. Стан клієнта контролюється реабілітологом. Заняття з застосуванням методики Євмінова найбільш ефективні для лікування хвороб хребта. Жодна методика не дає такої ефективної та м'якої корекції постави. Але найголовніше, що використання даної методики дозволяє на довго закріпити отриманий результат від лікування.

Записатися на консультацію

Якщо ви бажаєте записатися на консультацію, потрібно заповнити поля, відправити заявку і ми вам обов'язково зателефонуємо

Основні напрямки занять курсу «Євмінова»

1-й Лікувальна - "При загостренні захворювань хребта", "Лікування захворювань".

М'які, делікатні вправи для витягування хребта розроблені спеціально для людей, у яких є такі проблеми як сколіоз, кіфоз, сутулість, міжхребцева грижа, остеохондроз (лфк при остеохондрозі), протрузії, спондилолістез та ін. Курс допомагає позбутися від гострих болів, а також сприяє швидкому відновленню після перенесених травм хребта або хірургічних втручань.

2-й Оздоровча - "Профілактика захворювань", "Культура хребта".

Основний напрямок - профілактика проблем хребетного стовпа. З допомогою ефективних вправ можна зміцнити м'язи спини, тим самим захистити хребет від травм і напруги. Так само програма надає анти стресовий вплив.

3-й Спортивна - "Сила і силова витривалість", "Гнучкість і рухливість".

Здорова і більш правильна альтернатива тренажерного залу. Дана програма включає силові навантаження, які розвивають м'язовий корсет, витривалість, гнучкість тіла. Підходить як для дорослих, так і дітей, підлітків не мають серйозних протипоказань до методики. Дозволяє формувати м'язовий корсет правильно, без додаткових вантажів і навантажень. При цьому давати профілактичний ефект і виключити деформацію хребта у майбутньому.

Багато нам ставите питання: "Я купив собі профілактор, можете навчити мене їм користуватися і написати мені додому програму вправ?" - "Заняття на профілакторі Євмінова містити більш як 150 варіацій виконання вправ, ні кожна вправа підходить кожній людині, необхідно враховувати багато чинників, стану здоров'я. Ви можете прийти та пройшовши мінімальний курс 10 занять навчиться, але програма занять і вправи входять в неї необхідно коригувати, змінювати через певний час."

Перед початком будь-яких занять, в лікувальних цілях радимо Вам обов'язково відвідати консультацію лікаря-вертебролога, через те, що програми за методикою коригуються в кілька етапів головним реабілітологом Актив Центр. Ми застосовуємо профілактор Євмінова при грижах, протрузіях, болі в спині, корекції постави, при викривленні хребта, сколіоз, кіфозі та інших захворюваннях хребта. Заняття на дошці для витягування хребта, виконується тільки під наглядом реабілітолога. Підбір вправ, їх кількість, величина амплітуд, визначення виду м'язових зусиль (статичний або динамічний) та їх тривалість, а так само швидкість (темп) виконання вправ і періодичність навантажень, визначає тільки реабілітолог.

Правильне виконання і правильно підібраний комплекс вправ саме при Вашій проблемі, 50% успіху. Найчастіше люди купують профілактор Євмінова додому і не знають, що з ним робити і як правильно виконувати вправи, які вправи робити. Актив Центр пропонує відвідати заняття на Оболоні, Дніпровському районі, Дарницькому, Святошинському районах. Актив Центр це вертебральний - центр, ми маємо сертифікати навчання і володіння методикою Євмінова. Ви зможете не тільки пройти курс лікування, але і навчитися правильному виконанню вправ, якщо профілактор є у вас вдома. В Актив Центр працюють сертифіковані фахівці (сертифікація інститут Євмінова у Києві), які пройшли курс навчання в центр Євмінова у Києві та ефективно працюють за даною методикою і вдосконалюють свої знання кожен день.

Чому саме Актив Центр, в чому наші переваги?

Розуміння проблеми і як можна з нею ефективно працювати - на всі 100%. Сформовані в індивідуальну програму вправи тільки за діагнозом лікарів та згідно з показниками, застосовані методики функціональної кінезотерапії, Євмінова, TRX, лікувальної фізкультури, вправи профілактичної спрямованості при плоскостопості. Так, ми застосовуємо цю методику в комплексі з іншими методиками впливу, що дає можливість на багато ефективніше впливати на захворювання. А так само застосовуються додаткові методи профілактики та ортопедичний інвентар: фасціальні інструменти масажні BLACKROLL, еспандери стрічкові та трубні, фітбол, масажні м'ячики, балансувальна подушка, тренажер для стоп Євмінова, ортопедична доріжка.
 
Варто лише подзвонити в один із "Актив-Центр" і записатися на консультацію, після чого можна відвідати пробне заняття!
1 етап - запис і відвідування фахівця вертебролога, невролога-вертебролога, реабілітолога  -кинезіотерапевта.
2 етап - візуальна діагностика спини, плантографическое дослідження стоп, огляд, збір анамнезу, симптоматики, при необхідності призначення додаткових методів діагностики.
3 етап - призначення і формування етапів плану лікування.
4 етап - після покупки рекомендованих послуг, формується індивідуальна програма згідно з висновком спеціаліста і даними рекомендаціями, діагнозу.
5 етап - відвідування Актив Центр, суворо рекомендованого плану лікування, повне дотримання рекомендацій та етапності проходження. Всі заняття проводяться під контролем реабілітолога.
6 етап - повторна консультація, кожні 10 занять після початку проходження курсу.
7 етап - коригування індивідуальної програми, вправ, навантаження, застосовуваних методів.
8 етап - відстеження результатів лікування, формування етапів відпочинку або продовження курсу і застосовуваних методик.
Наші клієнти відчувають покращення вже після першого тижня занять з реабілітологом. Від діагнозу до лікування Ваше здоров'я для нас пріоритет.

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ОНЛАЙН Після отримання заявки адміністратор центру в найкоротші терміни зв'яжеться з Вами для підтвердження запису.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

Рейтинг: 5 відгуків 5 на основі 2 відгуків

06.07.2017

Очень хорошо. Помогает!


Людмила

2020-01-05

Завдяки профілактору Євмінова я встала на ноги і твердо ходжу по землі. Діагностовано грижу хребта 16мл, не могла ходити, болі були дуже сильними і постійними. Лікарі в Києві рекомендували в наполегливо радили оперуватися, але вчасна рекомендація лікаря з нашого міста, яка сама робила вправи і мала позитивний результат, я не робила операції . Зараз профілактор є в моїй сім’ї , у дітей, сватів і знайомих. Раджу всім, хто хоче бути здоровим !!! Не лінуйтеся і працюйте наз собою !!!

25.10.2017

Не верила в занятия на евминова, много читала по этой методике и хорошего и плохого. Но решила попробовать заниматься. Все таки когда над тобой стоит профессионал своего дела, вот тогда получаешь результат. Он объясняет правильно как делать, сколько и как. Упражнения на Евминова и занятия в Актив центре мне очень помогли. Я довольна. Спасибо.

15.11.2017

Заниматься дома на доске евминова и в зале с реабилитологом это две разные вещи) сначала пробовала сама дома и уже думала выкину доску о эту. Но после занятий в центре актив, я поняла все свои ошибки домашнего использования. Евминова очень мне помогла, занятия отличные, результат уже есть!

15.11.2017

Однозначно есть толк и помогает. Занимаюсь дальше.

08.04.2019

Очень нравится заниматься у вас, разнообразные занятия, полностью заменяют мне лечение и спорт. Довольна и рекомендую другим.