Автор:
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Редактор:
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Оновлено: 19.01.2024

Заняття проходять по індивідуально розроблених програм за такими методиками оздоровлення: кінезотерапія робота на декомпресійним тренажері, комплекс вправ на профілакторі Євмінова, лікувальна гімнастика, розминка, комплекс вправ профілактика плоскостопості.​​​​​​​​​​​​​​Даний метод був обраний нами не випадково. Сучасна медицина має багато варіантів лікування проблем опорно-рухового апарату: медикаментозний вплив, лфк, кінезотерапія, фізіотерапія, хірургія і т. д., але всі методи мають як переваги, так і недоліки. Лікувальна фізкультура є найпростішим, але від цього не менш ефективним методом впливу. Основними завданнями лфк є: відновлення рухливості, зняття загострення і больового синдрому, за умови регулярних заняттях зміцнення м'язів, ефективна після травм, операцій і т. д. Метод з використанням TRX, дає можливість розвитку гнучкості хребта, сили та рівноваги. TRX – реабілітація це новий підхід до відновлення організму. Почавши своє існування в США, за короткий час TRX набрав популярність у всьому світі та тепер активно використовується для підтримки здорового способу життя і відновлення організму після травм. Заняття проходять з використанням підвісних петель, які нагадують прості ремені. Петлі здатні привести у відмінну форму, допомогти знову відчути повноцінну динамічне життя. Для цього потрібно мати бажання і докласти трохи зусиль. Функціональні вправи на петлях дозволять повністю відновити функцію м'язів. Універсальність TRX– реабілітації полягає в простоті використання, комплекс вправ підходить для різних вікових категорій людей. Заняття створюються індивідуально для кожної людини з урахуванням її потреб, фізичної форми та віку.​​​​​​​На відміну від багатьох інших реабілітаційних тренувань, які створюють сильний тиск на суглоби, петлі максимально залучають групи м'язів в природному положенні тіла і нагадують щоденні навантаження і руху. Ви залучаєте тільки масу свого тіла. Програма trx вправи для спини – заснована на роботі глибоких м'язів, які захищають кістки та суглоби від щоденних навантажень (кинезиотейпирование колінного суглоба)

Записатися на консультацію

Якщо ви бажаєте записатися на консультацію, потрібно заповнити поля, відправити заявку і ми вам обов'язково зателефонуємо

На що спрямована програма вправ тренування trx

  • Поліпшення постави;
  • Зниження ризику травм;
  • Відновлення спритності рухів;
  • Розвиток сили, витривалості, гнучкості, швидкості та спритності;
  • Зміцнення м'язів;
  • Захист хребта і суглобів;
  • Розробка легенів;
  • Створення тонусу м'язів;
  • Вміння добре тримати баланс.

На петлях TRX можна регулювати навантаження, складність і темп вправ. Саме тому не залежно від віку Вам підійде даний курс реабілітації. На заняттях зустрічаються діти, спортсмени, літні люди, жінки після вагітності. Досвідчені фахівці розробляють індивідуальні програми для кожного клієнта окремо, комплекс вправ включається в загальну програму занять, тому, що ми застосовуємо методики комплексно. Ми не проводимо окремо тренувань на trx, комплекс вправ формується заняття або не включається в заняття, в залежності від рекомендацій головного реабілітолога, діагнозу лікаря і показань (протипоказань) до даних вправ. Реабілітологи контролюють програму занять, допомагають Вам і кажуть, як правильно і що необхідно робити, стежать за вашим станом і самопочуттям, відчуттям після виконання вправ.В процесі виконання курсу до тіла повертається гармонія, додається гнучкість м'язів і хребта, рівновагу і сила, нормалізується і зміцниться робота опорно-рухового апарату. Організм приходить в здорову форму.​​​​​​​

Заняття на петлях trx складаються з

  • Розминки (підготовка дихання, розігрів м'язів і суглобів);
  • Основний курс на петлях TRX (проходить під контролем тренера-реабілітолога);
  • Висновок (розтяжка м'язів на петлях, розслаблення на килимку).
Актив Центр пропонує ефективне лікування та оздоровлення хребта і стопи, яке не тільки допоможе розв'язувати дану проблему, але і повною мірою заповнить дефіцит фізичної активності, що своєю чергою спричинить поліпшення стану всього організму в цілому.

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ОНЛАЙН Після отримання заявки адміністратор центру в найкоротші терміни зв'яжеться з Вами для підтвердження запису.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

Рейтинг: 5 відгуків 5 на основі 2 відгуків

25.10.2017

Первый раз занимаюсь на таких петлях. Они включены в мои занятия. Я думал это легко, я глубоко ошибался) Класс подлечу спину и куплю такие себе домой. Отличные занятия. Спасибо реабилитологу Наталье.

15.11.2017

Не думала, что трх это так сложно для меня будет. Но очень интересно и с каждым разом мне все больше нравится заниматься именно на них. Еще нравиться евминова доска (очень расслабляет) и кинезитерапия. Советую попробовать.

20.11.2023

TRX поробовал первый раз в зале Актив Центр. Но в комплексе занятия кинезитерапии. Больше они его используют для вытяжения позвоночника, никак силовые тренировки. Реабилитолог давал мне его очень аккуратно и контролировал меня. Много читал в интернете про него и боялся , что мне не подойдут такие упражнения силовые, данное применение как мне показали упражнение, очень понравилось, чувствуется очень хорошее вытяжение и сразу реальное облегчение!

22.11.2023

У залі актив цетр дають не багато на заняттях, TRX у них як додаткові вправи в самому занятті кінезітерапії. Я вже довго відвідую центр на Оболоні й попросила мені більше силових вправ на ньому включити. Так ми ж дівчатка))) Нам потрібно!) На ньому займатися важко, але супер. Рекомендую спробувати, якщо у вас уже не гострий стан і немає болю в спині.

24.11.2023

Рекомендую, мені дуже подобаються вправи на TRX

27.11.2023

Укрепляет мышцы - это факт, TRX использую и дома и на улице. Но в Актив Центр попал из-за травмы ноги, проходил реабилитацию . Люблю читать у них на сайте и в соцсетях полезные статьи и упражнения делаю теперь вместе с ними.

29.11.2023

Посещаю данный центр давно, TRX не очень люблю) Тяжело мне на нем занимаится, пару упражнений могу осилить, но в занятиях его используют не часто, я рада) Вообще хотела написать про кинезитерапию занятия в этом центре. Реабилитологи все очень внимательные и просят всегда оставить своем мнение на сайте написать. Я довольна! Центр на Оболони чистый и уютный, мне очень нравится. Это лучший на данный момент вид занятий, который подходит мне с моими проблемами позвоночника, сколиозом. Хожу уже 2 месяца и очень довольна.

06.12.2023

TRX реабилитацию использую давно так как не люблю тренажеры в зале. Очень удобный тренажер. Упражнения со временем осваиваются, сначала ходил в Актив центр, потмо купил себе домой петли. Супер для поддержания формы и здоровья.