Автор:
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Редактор:
Лікар ортопед
Оновлено: 07.09.2023

Болі в попереку зліва можуть бути пов'язані з порушеннями в опорно-руховій системі, ущемленнями корінців нервових закінчень, захворюваннями внутрішніх органів, травмами, запаленням мускулатури, остеохондрозом. Причини біль у попереку зліва (причини болю в попереку праворуч), факторів їх прояви маса, знайти їх рішення може тільки лікар.

Поширені симптоми та причини при болях у попереку в лівій частині​​​​​​​

  • Гострий колючий біль в попереку зліва найчастіше пов'язана зі здавленням або обмеженням між дискового простору найчастіше викликається різким підняттям важких предметів призводить до виникнення люмбаго.
  • Тупий біль в попереку зліва починається в нижньому відділі попереку, зміщуючись на сідницю, з прострілом лівої ноги може бути пов'язана зі здавленням нервових закінчень хребта та утиском сідничного нерва, формуючи стійкий больовий синдром, що призводить до радикулітів, парезів.
  • Болі виникають при різких рухах можуть бути пов'язані з переохолодженням, після інфекційних захворювань, що викликаються запалення м'язів поперекового відділу (міозити). Має наростаючий характер, знімається спокоєм і тепловим впливом може перетікати в хронічну форму.
  • Виснажливі ниючі болі в лівій стороні спини найчастіше пов'язані з запальними процесами або міжхребцевими грижами, в запущених фазах порушенням функцій опорно-рухової системи.
  • Тягнучі болі можуть бути наслідком остеохондрозу або радикуліту провоковані утиском спинномозкових корінців. Можуть мати сезонний характер і загострюватися під впливом низьких температур.
Записатися на консультацію

Якщо ви бажаєте записатися на консультацію, потрібно заповнити поля, відправити заявку і ми вам обов'язково зателефонуємо

Є деякі фактори, які впливають на початок болю в спині:

  • Вік;
  • повсякденне життя;
  • травматичні інциденти;
  • генетика;
  • професійні ризики (які працюють багато годин в день на комп'ютері або підіймати вантажі);
  • сидячий спосіб життя;
  • надмірна вага;
  • неправильна постава під час сну, так і протягом дня;
  • використання невідповідних матраців або занадто багато подушок;
  • відсутність фізичних вправ або занадто інтенсивних тренувань;
  • використання взуття на високому каблуці протягом багатьох годин в день.

Цілком очевидно, що самостійно з'ясувати причину і чим лікувати болю в попереку зліва у жінок і чоловіків неймовірно. Людям часто доводиться приймати знеболюючі препарати, тимчасово купіруючи больові відчуття не усуваючи причини, але це не метод лікування. Стаціонарна клініка, яка часто не має хорошого обладнання для діагностики, пропонує медикаментозне, застаріле лікування болю в попереку зліва у чоловіків і жінок, знімає симптоматику без дозволу проблеми виникнення.

ПОСЛУГИ АКТИВ ЦЕНТР

Фахівці АКТИВ ЦЕНТРУ індивідуально розглядають лікування болю в попереку. Сучасне обладнання дозволяє швидко встановити причину болю, а професіоналізм медиків - розробити максимально ефективну програму реабілітації в кожному конкретному випадку. Основна мета АКТИВ ЦЕНТРУ - зробити все можливе, щоб позбавити клієнта від болю без ліків і операцій. Загальне оздоровлення організму відбувається шляхом активізації всіх внутрішніх ресурсів за допомогою фізичних вправ на спеціальному обладнанні. Фахівці Актив - Центру індивідуально розробляють і підбирають фізичні навантаження для нормалізації біобаланса з урахуванням віку, історії хвороби та стану людини.

Отримавши висновок про те, як лікувати біль у попереку зліва, наші клієнти вибирають зручний для себе графік відвідування занять.

Після проходження лікувально-профілактичного курсу медики проводять повторну діагностику для підтвердження хороших результатів. Як відзначають наші відвідувачі, за допомогою лікувальної фізкультури, масажу, занять на тренажерах вони не тільки забувають про своїх колишніх хворобах, але набувають здоров'я в усьому тілі, що дозволяє вести активний спосіб життя в будь-якому віці.

 

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ОНЛАЙН Після отримання заявки адміністратор центру в найкоротші терміни зв'яжеться з Вами для підтвердження запису.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

До теперішнього моменту відгуків про дану послугу не було задано. Ви можете бути першим, заповнити форму