Автор:
Фахівець з тілесно-орієнтованої реабілітації тіла
Редактор:
Кінезіолог, Юмейхо-терапевт, Остеопат, Мануальний терапевт
Оновлено: 25.03.2024

Альтернативна медицина вже давно завоювала довіру в сучасному світі та остеопатія не виняток. Хороший лікар-остеопат в Києві може допомогти впоратися з хворобою силами вашого ж організму. Такі фахівці володіють великими практичними знаннями в області анатомії, фізіології, неврології та патології. Тому вплив не обмежується окремими симптомами, а завжди розглядає людину в цілому. 

Що таке остеопатія?​​​​​​​

Остеопатія – це більш м'яка різновид мануальної терапії, в основі лежить ручне обстеження та лікування кістково - м'язової системи, органів і тканин в організмі. Остеопат досліджує і відпрацьовує рух усіх цих систем вручну і шукає обмеження руху, які можуть бути пов'язані зі скаргами пацієнта. Остеопат не лікує, а стимулює організм до самовідновлення. Для цього він знімає блокування та обмеження на пересування, які заважають відновленню, приносять больові відчуття. Пристрої або ліки не використовуються. Остеопатія заснована на тому принципі, що самопочуття людини залежить від його кісток, м'язів, зв'язок і сполучної тканини, що функціонують разом. Отже, тіло здатне регулювати (лікувати) себе, за умови, що всі структури рухливі та добре забезпечені.

Записатися на консультацію

Якщо ви бажаєте записатися на консультацію, потрібно заповнити поля, відправити заявку і ми вам обов'язково зателефонуємо

Можливі скарги, з якими варто звернутися на прийом остеопата в Києві:

Проблеми зі спиною і шиєю: біль у спині та шиї, люмбаго, грижі, слабкість м'язів, обмежені рухи, біль між лопатками, при болі в плечах, ​​​​​​​
Перекіс таза, різна довжина ніг на тлі деформацій хребта.
Проблеми з суглобами: біль, оніміння плечей і рук, тенісний лікоть і т. д.
Головний біль від напруги, мігрень, запаморочення
Спортивні травми: розтягнення зв'язок, повторювані запалення фасції, судоми, біль і т. д.
Проблеми з органами: печія, шлункова кислота, відчуття переповнення, проблеми з кишечником, запори, розлад шлунку і т. Д.
Остеопатія ефективна щодо зняття тригерних точок, м'язових спазмів при болю в шиї, плечах, спині, нижніх кінцівках. 
Ефективна щодо зняття обмеженість рухливості внаслідок травм і переломів. 
Широко використовується для відновлення після операції на стегні або коліні, позбавлення від м'язово-скелетного болю.
Деякі стани, які не мають прямого відношення до м'язів, кісток та суглобів, такі як головні болі, мігрені, хворобливі місячні, розлади травлення, депресія і надмірний плач у дітей. Але немає достатніх доказів того, що остеопатія може лікувати ці проблеми.

Як проходить консультація остеопата в Києві?

Перша і найголовніша мета консультації встановити причину симптому заподіює біль пацієнта. Для цього на першому сеансі необхідно буде пройти тестове обстеження, на якому фахівець діагностує силу і рухливість.  Мета сеансів буде виявити та зняти всі блокування, обмеження руху в організмі, які пов'язані з наявними симптомами у пацієнта.  Остеопати використовують так само фізичні маніпуляції, розтяжку і масаж з метою: збільшення рухливості суглобів, зняття м'язової напруги, посилення кровопостачання тканин.  Остеопатичного лікування триває до 60 хвилин.  Після лікування організму необхідний певний час, щоб відреагувати на дії.  Перерва між процедурами зазвичай не менше ніж тиждень.  Точний курс залежить від конкретного випадку (гострий або хронічний).

Детальніше про фахівця

 Дзвони та записуйся на консультацію, у нас працює найкращий остеопат в Києві.  Вартість 1 сеансу (60 хвилин) - 1400 грн.  На прийом остеопата в Києві ви можете потрапити, звернувшись до нас центр для попереднього запису на сеанс.  

Так само Ви можете пройти послугу -  тілесно-орієнтована терапія, різновид остеопатії з ухилом на психоемоційні аспекти.

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ОНЛАЙН Після отримання заявки адміністратор центру в найкоротші терміни зв'яжеться з Вами для підтвердження запису.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

До теперішнього моменту відгуків про дану послугу не було задано. Ви можете бути першим, заповнити форму