Що таке біохакінг?

Ви чули про зломі комп'ютерів, зломи телефонів, зломи електронної пошти. Ви навіть чули про злом виборів. Але як щодо злому Вашого тіла? Спочатку це звучить як «фантастика нашого світу». Але Біохакінг (Biohacking) – це дійсно самовдосконалення, це процес внесення змін в свій спосіб життя, щоб «зламати» біологію вашого тіла і відчувати себе набагато краще. Щоб запобігти ризик захворювань у майбутньому, вже зараз необхідно вживати заходів і можна почати використовувати методи биоаккумулирования у своєму повсякденному житті. Завдяки біоакумуляції ви можете фактично трансформувати себе, щоб відчувати себе більш енергійними, здоровими і найкращими.

Почнемо з основ біохакінга – це по суті, практика зміни нашої хімії і нашої фізіології за допомогою науки і експериментування. Наше харчування, навколишнє середовище, наші думки, наше фізичне рух – все це впливає на те, як ми себе ведемо, відчуваємо. Можливості людини не безмежні, але ми можемо змінити наші тіла й наші мізки, і що ми можемо в кінцевому підсумку стати здоровішими, розумнішими, швидше і краще.

Розберемося, чому біохакінг (anti-agecenter) стало, словами, що цікавлять людей всього світу і чому так популярний біохакінг і як він змінює життя. Основні напрямки біохакінга: харчування, фізична активність, гормональний статус, генетика, сон, дезоксидация, мозкова діяльність, стрес, косметологічний аспект.

Суть даного методу ми б описали саме так: «Як мінімум якщо управляти ніж це потрібно контролювати, якщо ви не контролюєте, то ви ніяк не можете управляти цим».

Мета нашої програми навчити Вас контролювати і управляти біологічними ресурсами організму, підвищити працездатність, зменшити ризик розвитку захворювань, скорегувати середовище проживання і коригування способу життя спосіб життя дозволить поліпшити загальний стан організму, збільшити тривалість життя, підвищити енергію і витривалість, знайти упевненість в собі.

Думаємо всі чудово знають, що людина починає старіти з моменту народження. З роками виникають різні захворювання і викликають збій у роботі органів і систем людини, що призводить до нових захворювань, з'являється "ефект доміно". Старіння ще не визнано хворобою, але основні причини смерті – возрастозависимые захворювання і якщо визначити ризики виникнення захворювань, то можливо вчасно зупинити той самий "ефект доміно".

Критерієм оцінки старіння є ключевыемаркеры , які включають наступні функції: фізичні та когнітивні, фізіологічні та м'язово-скелетні, ендокринні та імунні.
Хронологічний вік не завжди може бути параметром оцінює стан організму і особливо це стосується швидкості старіння та ризику смерті. За биомаркерам можна більш точно визначити стану організму людини, ніж за хронологічним віком, а також запобігти ряд захворювань і збільшити тривалість життя. Якщо біомаркери старіння відрізняються від норми їх можна підкоригувати і таким чином уповільнити старіння і попередити ризик розвитку захворювань.
Ми не обіцяємо повністю зупинити старіння і позбавити від усіх хвороб. Головне! Ваше бажання змінити своє життя, а ми допоможемо знайти знання і розуміння, навчимо, що необхідно робити, щоб залишатися здоровим!

Програми доступні в "Актив-Центр" за напрямом біохакінг здоров'я хребта і всього організму в цілому:​​​​​​​

  • "Біохакінг-здоров'я опорно-рухового апарату, запобігання і профілактика захворювань хребта, стоп, суглобів" Головна мета програми профілактика захворювань опорно-рухового апарату.
  • "Біохакінг-здоров'я опорно-рухового апарату, запобігання і профілактика захворювань хребта, стопи, суглобів" аналіз ризиків ключових маркерів та рекомендації щодо зупинення розвитку захворювань. Дана програма це найкраща профілактика захворювань хребта і можливість оцінити ризики і стан організму в цілому, мета скорегувати і виключити ризики виникнення інших захворювань.
  • Програма Біохакінг "СТОП РОЗВИТКУ ЗАХВОРЮВАНЬ" - внесення змін в свій спосіб життя, щоб «зламати» біологію вашого тіла і відчувати себе набагато краще фізичне відновлення коригування стану опорно-рухового апарату аналіз ризиків ключових маркерів та рекомендації щодо зупинення розвитку захворювань.
  • Програма- "Харчування"

Якщо Ви для себе вирішили, що не хочете швидко старіти або є інші питання, занепокоєння за здоров'я, зайвої ваги, харчування, ​​​​​​​фізичного стану, то наші програми саме для Вас. Ваше бажання змінити своє життя - це головний фактор почати діяти, зробити перший крок і прийти на консультацію. Разом з Вами ми визначимо причини швидкого старіння, зайвої ваги, ризику виникнення захворювань та інші фактори впливу на здоров'я.Ви дізнаєтеся які показники в організмі потрібно підтримувати для збереження результату і з якою періодичністю проводити контрольні виміри основних біомаркерів. Один курс і головне Ваше бажання змінити своє життя, допоможуть набути знання і розуміння, що необхідно робити, щоб залишатися здоровим.

Які існують етапи та підетапи в програмах біохакінга?

  • Консультація лікаря-діагноста. На консультації фахівця з діагностики необхідно буде зібрати повний анамнез стану, захворювань та симптомів на момент звернення (для цього Вам необхідно взяти всі висновки, результати діагностики і призначення лікарів, які були проведені до приходу в "Актив-Центр"). Лікар проведе повний огляд опорно-рухового апарату, оцінити стан і зовнішні зміни, зробить огляд шкірних покривів на порушення або пошкодження. Ви заповніть необхідні діагностичні анкети.
  • Сенсорна діагностика індексу маси тіла. Завмер процентного вмісту жиру в організмі, процентне відношення скелетної мускулатури, обмін речовин при повному спокої в організмі, рівень вісцерального жиру. Результати оцінки індексу маси тіла.
  • Вимір систолічного і діастолічного артеріального тиску.
  • Діагностика стоп і стану ніг. Плантографическое дослідження, комп'ютерна діагностика стоп висновок з показниками відхилень при деформаціях.
  • Діагностика хребта на наявність деформацій хребта та оцінки м'язового стану. Програмна діагностика "Posture Screen" і візуальний огляд хребта (звіт), завмер перекосу тазу;
  • Лабораторна діагностика. Дослідження ключових маркерів стану здоров'я, старіння( всі обстеження проводяться і оплачуються в лабораторіях і діагностичних центрах партнерів програми Актив Центр на ваш вибір. Після отримання даних лабораторій, аналіз та видача висновку спеціаліста та рекомендації щодо коригування способу життя, середовища проживання.
  • Функціональний. За результатами консультації призначення необхідних методів діагностики: МРТ, УЗД, допплерографії, рентгенографії та інші.
  • Тестування та висновок щодо стану м'язової системи і систем організму. Проводить спеціаліст кінезітерапевт. На підставі тестування буде запропоновано один з методів корекції.
  • Харчування. Корекція харчування, підбір дієти, харчування для корекції ваги, виключення з раціону шкідливих продуктів.
  • Фізична активність. Основна мета скорегувати правильну фізичну активність і нормалізувати показники стану, підбір комплексу вправ з розробкою програми занять, посилення ефективності від фізичної активності з урахуванням захворювань і стану. Спостереження спеціаліста весь термін програми і коректування плану програми. Заняття проходять з реабілітологом в спеціально обладнаному залі, із застосуванням методик икнезитерапии, лікувальної фізкультури, методики євмінова.
  • Ключові рекомендації. Сон. Активність. Поради з організації правильного сну і відпочинку, корекція навколишнього середовища.
  • Стрес. Корекція емоційної відповіді на стресові стани. Робота з психологом.

Всі діючі програми Біохакінга та послуги, які надає "Актив-Центр" можна переглянути перейшовши за посиланням - ПОСИЛАННЯ Прийшовши до нас, ви зможете отримати:

  • Системний підхід – наше завдання лікувати не хворобу, а хворого. Ті скарги, з якими ви приходите до нас, це самий верх проблеми, тому ми розробили спеціальний лист опитування – це допоможе виявити приховані проблеми здоров'я і запобігти розвиток супутніх захворювань у майбутньому і почати гальмування процесу з пошуку внутрішніх причин. Первинний огляд дозволить всебічно оцінити стан здоров'я пацієнта.

  • Оцінку стану організму в цілому. Систематизуємо рекомендації та аналізуємо всі призначення, які пацієнт отримав від інших лікарів.

  • Консультацію щодо корекції харчування і ваги, ми проводимо сенсорну діагностику визначення вмісту жиру, скелетних м'язів, обсягу внутрішнього жиру. Ви зможете дізнатися свій склад тіла і отримати допомогу в нормалізації відхилень, отримати рекомендації по харчуванню. Дамо рекомендації по контролю якості продуктів, оздоровлення раціону і споживаних продуктів харчування, застосування вітамінів.

  • Проводимо аналізи за ключовими параметрами для нормалізації ваги. Розрахунок обміну речовин в організмі, який допоможе сформувати щоденну потребу в калоріях, продуктах і стане основою для індивідуальної програми зниження ваги. Коректуємо умови живлення для застосування в домашніх умовах, для цього розробляється програма корекції ваги (діагностика виконується в лабораторіях і центрах діагностики партнерів програми Актив Центр);

  • Тестуємо і аналізуємо основні показники Вашого здоров'я. З'ясовуємо, наскільки постраждали метаболічні процеси і запущені механізми старіння, ризики захворювань.

  • Проводимо повну діагностику хребта, в обстеження входить огляд фахівця, завмер перекосу тазу, магнітно-резонансне обстеження (МРТ), доплерографія судин головного мозку (функціональна діагностика виконується в лабораторіях і центрах діагностики партнерів програми Актив Центр);

  • Програма запобігання та профілактика жіночих захворювань, профілактика чоловічих захворювань.

  • Діагностика головної опори нашого тіла і всього організму – стоп, комп'ютерне висновок з показниками відхилень при деформаціях.

  • Проводимо тестування стану м'язової системи і систем організму, внутрішніх органів, нервової системи за методом прикладної кінезіології і Юмейхо терапії.

  • Запобігти ризики розвитку гіпертонії, розвитку серцево-судинних захворювань і отримаєте рекомендації.

  • Складаємо план коригування середовища проживання і способу життя.

  • Спеціально для Вас розробляється індивідуальна програма занять та фізичних навантажень, юмейхо-терапії, прикладної кінезіології, масажу на підставі всіх показників і висновків, курс занять проводиться під контролем реабілітолога в "Актив-Центр" на Оболоні.

  • Зміна мислення, навчання досягти якоїсь життєвої мети, перевернути бачення світу і мислення, стресових ситуацій, профілактика психічних захворювань.

Любіть і цінуйте все те, що нам дано!

Здоров'я – це Ваш вибір!

Ми пропонуємо не разову процедуру – ми пропонуємо поміняти спосіб життя! Клієнта до нас повинна привести ні патологія і безвихідь, а прагнення стати краще, змінити своє життя!

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

До теперішнього моменту відгуків про дану послугу не було задано. Ви можете бути першим, заповнити форму