З яким нетерпінням ми чекаємо закінчення зими, втомившись від холодів, негоди і негоди. Саме свято 8 березня став для нас початком відліку до прекрасним весняним дням, сонця і тепла!

Керівництво компанії вирішило подарувати весняні знижки на курси занять не тільки милим жінкам, але і чоловікам! Нехай тепло, любов і весняні настрій оточують Вас кожен день!

Будьте здорові і щасливі!

Чоловіки не пропустіть можливість подарувати своїм коханим - здоров'я і красу! Саме для них, за попереднім замовленням, ми підготуємо красиві подарункові сертифікати до свята 8 березня. Всі подробиці за телефонами

ЗАПИСАТИСЯ НА ПРИЙОМ ОНЛАЙН Після отримання заявки адміністратор центру в найкоротші терміни зв'яжеться з Вами для підтвердження запису.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для надання діагнозу, лікування або медичних рад. Вміст блога на ресурсі active-center.com.ua призначене тільки для інформаційних цілей. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем або іншим медичним працівником щодо будь-якого медичного або пов'язаного зі здоров'ям діагнозу або варіантів лікування. Самолікування може бути небезпечним для Вашого здоров'я.

Лікарі
Ванюшкін Віктор Валерійович
Головний реабілітолог, кінезітерапевт
Тиморевский Дмитро
Технік-ортопед
Подзорова Алла Вікторівна
Лікар вертебролог. Лікар спортивної медицини
Литвин Микола Степанович
Старший реабілітолог, кінезітерапевт

Відгуки

Рейтинг: 5 відгуків 5 на основі 2 відгуків

13.03.2019

Хорошая скидка, купила курс лечения по акции, цены очень приемлемые, по киеву нет таких, в занятия входит много методик, раньше таких упражнений и не знала. Рекомендую!